Vertrek - Reisverslag uit Zuidwolde, Nederland van Gerard / Marleen / Sacha / Cyra / Roland Lubbers - WaarBenJij.nu Vertrek - Reisverslag uit Zuidwolde, Nederland van Gerard / Marleen / Sacha / Cyra / Roland Lubbers - WaarBenJij.nu

Vertrek

Door: Gerard

Blijf op de hoogte en volg Gerard / Marleen / Sacha / Cyra / Roland

28 Juni 2008 | Nederland, Zuidwolde

Na een lange voorbereiding zijn we eindelijk vertrokken voor een onvergetelijke reis van 41 dagen naar Thailand. Vanmorgen hebben we rustig een ontbijtje genomen en alles thuis nog een keer gecheckt. Rond 10.00 uur zijn we met de auto naar Düsseldorf vertrokken. Dat is iets meer dan twee uur rijden, maar we moesten nog een parkeerplek zoeken inchecken enz..

De autorit verliep heel voorspoedig. Op de zaterdagochtend is er niet zo veel verkeer op de weg. Alleen bij Oberhausen was het wat drukker. Wij hadden er rekening meegehouden dat daar file zou kunnen staan, maar gelukkig viel dat heel erg mee. Daardoor waren we ruim op tijd in de parkeergarage bij het vliegveld.

Gerard / Marleen / Sacha / Cyra / Roland

Veertig dagen trekken door Thailand. Van Bangkok naar de bergvolkeren in het Noorden bij Chiang Mai. Daarna via de River Kwai naar het zuiden.

Actief sinds 14 Mei 2008