Afscheid van Thailand - Reisverslag uit Bangkok, Thailand van Gerard / Marleen / Sacha / Cyra / Roland Lubbers - WaarBenJij.nu Afscheid van Thailand - Reisverslag uit Bangkok, Thailand van Gerard / Marleen / Sacha / Cyra / Roland Lubbers - WaarBenJij.nu

Afscheid van Thailand

Door: Marleen en Gerard

Blijf op de hoogte en volg Gerard / Marleen / Sacha / Cyra / Roland

06 Augustus 2008 | Thailand, Bangkok

Vandaag was onze laatste dag in Bangkok en vannacht stappen wij in het vliegtuig naar huis. Gisteravond zijn we nog weer naar Khaosan Road geweest. Cyra heeft dreadlocks laten zetten en ziet er uit als de witte Bob Marley. Sacha, Cyra en Marleen hebben hun nagels laten beschilderen. Het ziet er echt prachtig uit. Nog een laatste masage vandaag en we zijn klaar voor de terugreis.

Vanmorgen zijn we met zijn drieën nog even naar het Nationaal Museum geweest. Het is geen Louvre of Britisch Museum maar wel leuk om even een paar uurtjes door te lopen.
De meiden waren in het hotel gebleven om uit te slapen. Vervolgens hebben we de koffers gepakt en via de taxiservices van het hotel ons vervoer voor vanavond geregeld naar het vliegveld.

Als afsluiting zijn we vanavond naar het Baiyoke Sky Tower hotel geweest. Dit hotel van meer dan 309 meter, is het hoogste gebouw van Thailand. Op de 74 verdieping hebben we een zeer uitgebreid diner buffet genoten. Het geheel werd opgefleurd met muziekanten, clowns en goochelaars. Op het Skydeck op de 83e verdieping hebben we nog de zonsondergang boven Bangkok kunnen zien. Al met al een passend slot van onze reis door Thailand.

Over zo'n 3 uurtjes (01.25 uur) stappen we in ons vliegtuig naar huis met nog een tussenstop in Dubai. Daarmee komt een einde aan een hele bijzondere vakantie.