Aankomst in Mae Hong Son - Reisverslag uit Mae Hong Son, Thailand van Gerard / Marleen / Sacha / Cyra / Roland Lubbers - WaarBenJij.nu Aankomst in Mae Hong Son - Reisverslag uit Mae Hong Son, Thailand van Gerard / Marleen / Sacha / Cyra / Roland Lubbers - WaarBenJij.nu

Aankomst in Mae Hong Son

Door: Marleen en Gerard

Blijf op de hoogte en volg Gerard / Marleen / Sacha / Cyra / Roland

12 Juli 2008 | Thailand, Mae Hong Son

Gisteren zijn wij 's avonds aangekomen in Mae Hong Son. Vlak voor aankomst in de stad hebben we de visgrotten(Fish Caves) bezocht. De vissen staan in Thailand simbool voor het een vrij leven. Door de beschermde status van de heilige vissen en alle offergaven worden ze enorm groot. De grot is niet veel meer dan een put waarin het vergeven is van enorme vissen. Ter plekke hebben wij ook nog wat voer voor de vissen gekocht om een offer te brengen.

Om bij te komen zitten we nu in een prachtig knus en luxe bungalowparkje in Mae Hong Son, Tong Song Huts genaamd. Ons huis heeft een doucheruimte van 4 bij 5 meter. Je kunt er een feestje in bouwen als je wilt. Verder is er een soort van Lodge om te eten en een zwembad. Kortom de contrasten kunnen niet groter zijn. We blijven hier een dag om vervolgens via Mae Seriang door de bergen verder te trekken in onze eigen minivan met chauffeur. Deze hebben de komende drie dagen tot onze beschikking. Het is overigens dezelfde chauffeur (Tuan) als die we naar Chiang Rai hadden. Het is werkelijk heel prettig. Hij kent de omgeving en hij is heel prettig en spreekt een beetje Engels.