Afsluiting River Kwai tour - Reisverslag uit Ayutthaya, Thailand van Gerard / Marleen / Sacha / Cyra / Roland Lubbers - WaarBenJij.nu Afsluiting River Kwai tour - Reisverslag uit Ayutthaya, Thailand van Gerard / Marleen / Sacha / Cyra / Roland Lubbers - WaarBenJij.nu

Afsluiting River Kwai tour

Door: Marleen en Gerard

Blijf op de hoogte en volg Gerard / Marleen / Sacha / Cyra / Roland

21 Juli 2008 | Thailand, Ayutthaya

Ter afsluiting van de River Kwai tour zijn we naar de Erawan (olifanten op zijn Thai) watervallen geweest. Het moet gezegd worden, het zijn hele leuke watervallen met in totaal 7 niveaus. Heel erg leuk om te bezoeken. Je kunt er in zwemmen tot onder de waterval door en dan omhoog klauteren. Er zwemmen de wereld aan vissen in het water die constant aan je lijf zitten te zuigen. Marleen hand een schaafwond, de vissen eten alle korstjes eraf en je krijgt een heel gave en schone wond.

Roland vond het ook geweldig. Hij is dol op de vissen waar je tussen zwemt en op het vierde niveau kun je van de rotsen afglijden als op een glijbaan. Om eerlijk te zijn vonden wij dat toch wel een beetje eng. Maar goed, het liep allemaal goed af.

Vervolgens zijn we nog naar de grootste Chedi (Stupa) van Thailand geweest. Hier liggen de overblijfselen van Boeddha. Ter informatie, Boeddha is 2551 jaar geleden overleden en in Thailand leven wij dus in het jaar 2551.