Lamphu Tree House - Reisverslag uit Bangkok, Thailand van Gerard / Marleen / Sacha / Cyra / Roland Lubbers - WaarBenJij.nu Lamphu Tree House - Reisverslag uit Bangkok, Thailand van Gerard / Marleen / Sacha / Cyra / Roland Lubbers - WaarBenJij.nu

Lamphu Tree House

Door: Marleen en Gerard

Blijf op de hoogte en volg Gerard / Marleen / Sacha / Cyra / Roland

22 Juli 2008 | Thailand, Bangkok

We overnachten in het hotel Lamphu Tree House. Dit is echt een hotel dat wij iedereen die Bangkok bezoekt aan kunnen raden. Het ligt rustig, heel dicht bij Khaosan Road. Het is een nieuw hotel met zwembad en zeer vriendelijk bediening. Het is zo nieuw dat de taxi chauffeurs het nauwelijks weten te vinden. Dat heeft ook te maken met dat het hotel aan een voetpad langs het kanaal ligt. De taxi kan er dus niet komen. maar moet 50 meter verderop op de weg stoppen. Het hotel is behoorlijk weggestopt. Het lijkt meer op een achterafsteegje waaraan het ligt met een enorme houten stellage constructie aan de voorzijde over het kanaal. Dat ziet er gewoon niet uit, terwijl het hotel zelf spik en span is.

We hebben vandaag ook gelijk maar bijgeboekt voor de laatste twee dagen van de vakantie als we nog een keer Bangkok aan doen.

Gerard / Marleen / Sacha / Cyra / Roland

Veertig dagen trekken door Thailand. Van Bangkok naar de bergvolkeren in het Noorden bij Chiang Mai. Daarna via de River Kwai naar het zuiden.

Actief sinds 14 Mei 2008